top of page
Ara
  • Saint-Joseph'liler Derneği

1991-1993 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanımız Tunç Uluğ'un Mesajı

Değerli Saint-Joseph'liler,


1991-1993 dönemi Yönetim Kurulu Başkanımız Tunç Uluğ'55'un, önceki dönem dernek başkanlarından Prof. Dr. Selçuk Somer'43'in vefatı üzerine kaleme aldığı mesaja mailin devamından ulaşabilirsiniz.


Sevgi ve saygılarımızla,


----------------------


Değerli büyüğüm, Saint-Joseph’liler Derneği’nde beraber çalıştığım, SAJEV Mütevelli heyeti üyesi Prof. Selçuk Somer’i 31 Aralık 2022 günü kaybettik.


Uzun yaşamı boyunca derin bilgi ve kültürü ile mensubu bulunduğu başta Rotary Kulübü, Saint-Joseph’liler Derneği ve Saint Joseph Lisesi Eğitim Vakfı olmak üzere, bir çok kuruluşun gelişmelerinde değerli katkıları bulunmuş olan Prof. Selçuk Somer’i 1987 yılında Derneğimiz Genel Kurul seçimine girmeden az bir zaman önce, Derneğe dinamizm getirmek üzere yeniden yapılanma hamlemize büyüğümüz olarak başkanlık etmelerini, Almanya’da bulunmaları sebebi ile bir telefon görüşmesinde istemiş, kabulünü aldıktan sonra da seçimi kazanıp, 2 dönem 1988-1991 beraber başarılı çalışmalar yapmıştık.


Vakfımızın kuruluşunda kurucu mütevelli üyesi olarak bulunan ve görüşlerinden faydalandığımız Prof. Selçuk Somer, bizlere iyi bir Saint-Joseph’li olma konusunda örnek olmuştur.


Her zaman birlikte çalışmanın kuvvetine, ülkenin gelişmesinde sivil toplum örgütlerinin önemine inanmış, hoş sohbet, sevgi dolu bir Saint-Joseph’li büyümüz olarak kendisine Allah’tan rahmet sevgili eşi Ülkü Hanımefendi’ye, oğulları ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.


Tunç Uluğ

138 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page