top of page
Ara
  • Saint-Joseph'liler Derneği

Mentorluk Programımıza 21 Ekim’e kadar başvurularınızı bekliyoruz!

Güncelleme tarihi: 18 Eki 2022

Değerli Saint-Joseph’liler;


Hayat yolculuğumuzda hepimiz farklı yollardan geçiyoruz ve bu yollardan bizden daha önce yürümüş olanlar var. Onların deneyimleri, kendi yolumuzu aydınlatırken bizim en büyük ışık kaynağımız olabilir.


2022’ye başlarken büyük bir heyecan ve titizlikle hazırlandığımız, camiamızın dayanışmasına güç katmasını hedeflediğimiz, gönüllülük esasına dayalı mentorluk programımızın Nisan-Eylül 2022 dönemini, sizlerin desteği sayesinde 30’un üzerinde eşleşmeyle geride bıraktık. Mentor ve mentoré’lerimizin geri bildirimlerini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.


Değerli deneyimlerinizle diğer mezunlarımızın, öğrenci kardeşlerimizin yoluna ışık tutmak için; ya da yolunuzu aydınlatmada güvenilir bir rehbere ihtiyacınız varsa, gelin mentor ve mentoré’ler olarak Parcours Pro SJ’nin bir parçası olun ve dayanışmamıza güç katın!


Ekim 2022 - Mart 2023 dönemi başvurularınızı heyecanla bekliyoruz!



Sevgi ve saygılarımızla,

Saint-Joseph’liler Derneği


Not: Ocak 2020'den bu yana başvuru formunu doldurmuş mentor ve Nisan 2022 eşleşmesinden sonra form doldurmuş mentoré'lerin ayrıca başvurmasına gerek yok, daha önce paylaştıklarınız bizde, sizleri zaten eşleştirme sürecine dahil edeceğiz..




344 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page