top of page
Ara

Kadıköy Merkez Nazım İmar Planı - (Kadıköy’de ikamet eden üyelerimiz için)

Kadıköy Sakini Değerli Üyelerimiz,


İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Şehir Planlama Müdürlüğü, Kadıköy ilçesi Osmanağa, Caferağa mahallelerinin tamamında ve Rasimpaşa, Hasanpaşa ve Zühtüpaşa Mahallelerinin bir kısmını kapsayan alanda katılımcı bir şekilde yürütmek üzere 1/5000 ölçekli Kadıköy Merkez Nazım İmar Planı çalışmalarına başladı.


Bahariye’de bulunan Kadıköy Merkez İletişim ofisi yetkilileri dernek ofisimizi ziyaret ederek siz değerli üyelerimizin sürece katkı ve katılımlarını beklediklerini ifade ettiler. Konuyla ilgili 13 Ekim’de gerçekleştirdikleri Halk Toplantısının sunumuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Aşağıda Kadıköy Merkez nazım imar planı çalışmalarına hangi yöntemlerle katkı verebileceğinizi sizin için listeledik:


- Kadıköy Merkez planlama alanına ilişkin sorun ve önerilerinizi doğrudan harita üzerine Mekansal İşaretleme Uygulamasını bu link üzerinden kullanarak işaretleyebilirsiniz.


- Tüm etkinliklerle ilgili güncellenen bilgileri, çalışma içeriğini, katılım yöntemlerini ve duyuruları buraya tıklayarak takip edebilir, görüşlerinizi iletebilirsiniz.


- Düzenlenecek olan açık etkinliklere ve forumlara katılarak Kadıköy Merkez ile ilgili tartışmalarda aktif rol alabilirsiniz.


- Bahariye Caddesi üzerinde açtığımız Kadıköy Merkez İletişim ofisinde çalışmalarla ilgili bilgi alabilir, sahaya ilişkin güncel verilerin toplanmasına yardımcı olabilir ve atölye çalışmalarında fikir geliştirebilirsiniz.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi - İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Kadıköy Merkez İletişim Ofisi: General Asım Gündüz Caddesi Başoğlu İş Merkezi No:55 Kat:5


Saygılarımızla

Saint-Joseph’liler Derneği


290 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page