top of page
Ara
  • Saint-Joseph'liler Derneği

2024 Aidatını İndirimli Ödemek İçin Son Günler

Saint-Joseph'liler Derneği'nin Değerli Üyeleri,


Ocak ayı sonu itibariyle 2024 yılı aidatında erken ödeme indiriminden 350’nin üzerinde üyemiz faydalandı. Ödemelerini yılın başında yaparak hem bizim operasyonel maliyetlerimizi azalttılar, hem de derneğin sürdürülebilirliğine önemli bir katkı yaptılar.


Siz de 1.200 TL yerine 950 TL tutarındaki 2024 aidat ödemenizi hemen yaparak hem derneğe destek olabilir, hem de 250 TL erken ödeme indiriminden faydalanabilirsiniz.  


Erken ödeme indirimi için son gün 29 Şubat. Ama hazır bu mesajı okurken  şimdi buraya tıklayarak kredi kartınızla ödemenizi yapıp bu işi  aradan çıkartabilirsiniz.. Havale ya da EFT yoluyla yapmayı tercih ederseniz, banka bilgilerimize bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.


Sevgi ve saygılarımızla,


Saint-Joseph'liler Derneği Yönetim Kurulu


Notlar: 

  • Erken ödeme indirimi; üyenin geçmiş dönem aidat borçlarını ödediği takdirde geçerli olur. Geçmiş dönemden aidat borcu bulunan üyeler erken ödeme indiriminden faydalanamaz.

  • Erken ödeme indirimi, sadece aidat ödemesini yılın ilk iki ayı içerisinde tam (950 TL) olarak ödeyen üyeler için geçerlidir. Aidat ödeme taksidi Şubat ayı sonrasına sarkan üyelerimiz erken ödeme indiriminden faydalanamaz.

  • 01.01.2024 - 29.02.2024 döneminde derneğimize yeni üye olacak mezunlarımız da 2024 aidat tutarının erken ödeme indiriminden faydalanabilirler.

152 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page