top of page
Ara
  • Saint-Joseph'liler Derneği

Açık Akşam Dayanışma Etkinliği / Tiyatro Oyunu

Değerli Saint-Joseph'liler,


İstanbul Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının sonuna kadar düzenlenecek Açık Akşam Dayanışma Etkinlikleri ile depremden etkilenmiş öğrencilere destek olmayı hedefliyor. Bağış kampanyasını, afet bölgesinde çeşitli projeler gerçekleştiren Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) aracılığıyla başlatan kurum, 2004 yılından bu yana halka açık ve ücretsiz düzenlediği Açık Akşam etkinliklerini nisan ayı itibarıyla TEGV bünyesinde değerlendirilmek üzere ücretli hâle getiriyor.


Her bir Açık Akşam Dayanışma Etkinliği ile depremden etkilenmiş en az 35 öğrencinin bir yıllık eğitim masrafını karşılamayı amaçlayan lise, bağış kampanyası kapsamındaki üçüncü etkinliğinde Boş Sahne’nin +9 yaş izleyicisine hitap eden ”aBzu” aile oyununa ev sahipliği yapıyor.


3 Haziran Cumartesi saat 15.00’te gerçekleşecek oyuna bağış karşılığında katılmak için bu sayfa üzerinden ad-soyad bilgileriyle kayıt yaptırılması gerekiyor. Bir katılımcı için bağış miktarının en az 120 TL olduğu etkinlikte, bağış yapma işlemi, 2 Haziran Cuma günü saat 16.00’ya kadar devam edecek.


Önemli Not:


* Açık Akşam Dayanışma Etkinliği sadece bağış yapan katılımcılara açıktır.


* Lisenin kapısında bağış yapma imkânı bulunmamaktadır.


* Etkinliğe bir kişiden fazla katılacak misafirlerin, her bir kişi için tek tek bağış yapması ve isimlerin açık bir şekilde belirtilmesi rica olunur.


* Lise girişinde isim kontrolü yapılacaktır.


* Salonda koltuk numarası bulunmamaktadır.


* Kapı açılışı etkinlikten bir saat öncedir.


ABzu hakkında


Kurak bir kasabada yaşayan Ayşe Zuhal, çiçeklerden ziyade böcekleri merak eden, bunun çevresindekiler tarafından neden ‘saçma’ bulunduğunu anlayamayan, bu yüzden pek çok şeye kulaklarını tıkamış bir kız çocuğudur. Bir gün, evinin banyosundaki giderden sızan bir şarkı duyar ve lavaboya eğildiğinde su borularından aşağıya yuvarlanır. Borulardan eve dönmenin yollarını ararken evinden uzak okyanuslardaki balinalara uzanan görünmez bağları keşfedecek, hem kendisini hem de çevresini yeniden tanıyacaktır.


Yazan/Yöneten: Semih Ali Aksoy


Sanat Danışmanı/Dramaturg: Ceren Özcan


Reji Asistanı/Işık: Neslişah Canbaz


Dekor/Aksesuar Tasarım: Gül Onat


Afiş Tasarımı: Salih Berk İlhan


Müzik: Yunus Arif Kesmez


Oynayanlar: Gamze Karaca, Kaan Uğur, Semih Ali Aksoy, Seran Yazıcı, Yasemin Kır



16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page