top of page
Ara
Saint-Joseph'liler Derneği

Saint-Joseph’liler Derneği 2022 Yılı Eğitim Bursu Raporu

Değerli Saint-Joseph'liler,


Saint-Joseph’liler Derneği Eğitim Bursu Fonuna bağışçılarımızın aktardığı miktarlar damlaya damlaya bir deniz oldu. Destekçilerimizin bağışları sayesinde bu sene ihtiyacı olan öğrenci kardeşlerimize 503.314 TL’lik burs sağladık. Sürekli ya da tek seferlik bağışlarıyla burs fonlarına katkıda bulunan herkese camiamız adına gönülden teşekkür ediyoruz..


2022 yılında toplamda derneğin burs fonlarından aktarılan 503.314 TL ile bu eğitim yılı içinde dokuz öğrenciyi desteklemiş olduk. Kişisel verilerin korunması kanunu ve özel hayata saygı gereği burs desteğinden yararlanan öğrencilerin isimlerini sizlerle paylaşmıyoruz.


Eğitim Bursu sayfasından hem süreci açıklayan burs yönetmeliği ve protokolüne hem de yıllara ilişkin aktarımların detaylarına ulaşabilirsiniz.


Derneğimiz üyelerinin kaybettiği dönem arkadaşları ve değerli öğretmenleri adına destek sağladığı çeşitli burs hesaplarında toplanan bağışları aşağıdaki linklerden görüntüleyebilir, düzenli ödeme talimatlarınızı yenileyebilirsiniz.










Sevgi ve saygılarımızla,


Saint-Joseph’liler Derneği


Not: Kişisel bağış dökümlerinizi incelemek için; 2018 yılının başından bu yana yaptığınız tüm bağışları https://fonzip.com/sjdernek sayfasına kayıtlı mail adresiniz ile giriş yaparak "Bağışlarım" sekmesinden görüntüleyebilirsiniz. Daha önceki bağış detaylarınıza ulaşmak için dernek@sjd.org.tr'ye mail atabilirsiniz.




184 görüntüleme0 yorum

Commentaires


bottom of page