top of page
Ara
  • Saint-Joseph'liler Derneği

Saint-Joseph'liler Derneği'nin Asıl Üyelerine Katılın!

İstanbul Saint-Joseph Lisesi 2017 Mezunu, Sevgili Kardeşimiz,


Camiamızı bir çatı altında tutan Saint Joseph’liler Derneği üyesi olarak sizlerle bağımızı korumak için mezuniyet gününüzde sizlere SJ Club Üyeliği kartlarınızı sunduk. 6 yıl boyunca sizleri dernek üyesi ile aynı imkanlarda bizlerle iletişimde tutan bu statünün amacı öğrenim süreciniz boyunca sizlere ek bir üyelik bedeli yükümlülüğü yaratmamaktı.


30 Haziran 2023 itibariyle SJ Club üyeliğinizin süresi doluyor, umuyoruz ki öğrenim hayatınızı başarıyla sürdürdünüz ve başarılar ile dolu olacağına inandığımız uzun kariyer yolculuğunuzun başındasınız. Artık sizi Saint-Joseph’liler Derneği üyeliğine davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Dileğimiz dönem arkadaşlarınızı da bu geçişi yapmaları için teşvik etmeniz ve derneğimizin gençleşme sürecine katkıda bulunmanızdır.


Asıl üyeliğe geçiş için sadece şu 2 adımı takip etmeniz yeterli!

  1. Üyelik başvuru formlarını doldurup fotoğrafınız ve kimlik ön yüz fotokopisiyle beraber bize iletin. (İşlemlere başlayabilmemiz için öncelikle ekran görüntüsülerini mail adresimize iletebilirsiniz.) SJD Üyelik Başvuru Formu SJD Üye Aydınlatma Metni SJD Ticari İleti Aydınlatma Metni

  2. Yıllık 650 TL tutarındaki aidat ödemesi için bu link üzerinden size uygun ödeme yöntemini seçin.

Derneğin çalışmalarını, üyeliğinizin hangi olanakları sağlayacağını muhtemelen biliyorsunuzdur. Belki unuttuklarınız vardır diye aşağıda tekrar hatırlattık. Ama bunlardan çok daha önemlisi, derneğe üye olarak, bu camiaya ait olduğunuzu, bu okulu ve tarihini sahiplendiğinizi, sizden sonra gelecek genç arkadaşlarımıza destek olmak için çalışacağınızı tescilliyor olmanız.


Bu önemli amacın yanı sıra, üyeliğe devam ederek, derneğimizin burslarını sürdürebilmesine, projelerini devam ettirmesine, etkinlikleriyle bizleri bir araya getirmesine ve yayınlarını camiamıza ulaştırmasına destek sağlayacaksınız.


Eğer üyeliğe devam etmeyi seçerseniz, dernek duyuruları düzenli olarak mail kutunuza düşecek, SJ Club ayrıcalıkları sunan dijital üyelik kartı ve basılı olarak Quartier Dergi sayıları size ulaştırılacak. Tabii derneğin en yüksek karar organı Genel Kurul’a katılıp oy kullanabilecek, öngörülen süreyi doldurduğunda yönetime aday olabileceksiniz.


Üye olur olmaz, Yönetim Kurulu çalışma gruplarına katılırsanız bizlere büyük güç verirsiniz. Üye olmamayı seçseniz dahi her yıl Petit Pain’de sizleri aramızda görmeyi arzu ettiğimizi unutmayın!

Sizi ve dönem arkadaşlarınızı en kısa zamanda asıl üye olarak aramızda görmek istiyoruz.


Sevgi ve saygılarımızla,

Saint-Joseph’liler Derneği


221 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page